Programul electoral al lui Cătălin Cîrstoiu este ca în medicină: Un om are mai multe boli simultane

Publicat: 21 03. 2024, 17:15

This browser does not support the video element.

Candidatul comun Cătălin Cîrstoiu a mers în ședințele conducerilor PSD și PNL, pentru a se prezenta. Înainte de a intra la reuniunea Consiliului Politic Național al social-democraților, Cîrstoiu a anunțat că programul electoral este aproape gata și va fi prezentat în curând.

Medicul candidat a făcut o paralelă între problemele din București cu „bolile simultane”, pe care le are un om. Cîrstoiu a pus accent pe echipa care va veni „cu mai multe soluții”

Ce e important, ce e important este că este o echipă care armonizează în momentul de față opiniile Partidului Social Democrat, Partidului Național Liberal și opiniile noastre personale, urmând ca, în scurt timp, să fie un program coerent și un program care e exact ca în medicină, în fața unui pacient, știți, un om are mai multe boli simultane. Noi trebuie să le vedem pe toate. Știm care sunt și mai multe posibile tratamente. Niciodată nu tratezi o maladie cu operație sau cu o tabletă. Așa va fi și la București. Sunt mai multe soluții, ele trebuie să fie coerente și noi vom aduce Bucureștiului un lucru foarte important: o echipă, o echipă unită formată din specialiști. Un oftalmolog nu poate să opereze o fractură, cum nici invers nu e posibil.

Cirstoiu a mai declarat că problemele prioritare pe care le are în vedere sunt cele referitoare la trafic și termoficare.

Sunt mai multe probleme pe care le propunem să realizăm traficul, problema termoficării, apei calde, siguranța în școli. O să aflați un cu punct fiecare problemă și credeți-mă, o să discutăm în scurt timp.

CITEȘTE ȘI: