PRU, PRM și Noua Dreaptă se unesc în Alianța BINE. „Va accesa și Gigi Becali”

Publicat: 02 04. 2017, 16:14

Anunțul formării noii alianțe naționaliste a fost făcut, duminică, într-o conferință de presă susținută la sediul central al PRU de către Bogdan Diaconu, președintele fondator al Partidului România Unită.

„Astăzi (duminică, n.r.) am semnat protocolul de constituire al Alianței politice pe care o vom înregistra la Tribunal săptămâna viitoare – Blocul Identității Naționale în Europa, denumită prescurtat

„Forurile de decizie ale PRU, PRM și PND au constituit această alianță în data de 25 martie, de

La conferința de presă au luat cuvântul și Adrian Popescu, prezentat de Diaconu drept președintele PRM, dar și Tudor Ionescu, prezentat ca președinte al Partidului Noua Dreaptă (PND).

Bogdan Diaconu a mai spus, răspunzând unei întrebări, că nu există niciun proiect comun între PRU sau persoana sa și fostul prim-ministru Victor Ponta.

„Bogdan Diaconu are o colaborare cu Adrian Popescu și cu Tudor Ionescu. PRU are o colaborare cu PRM și cu Noua Dreaptă. Aceasta este formula politică care ne vom prezenta în alegerile care vor urma și în fața românilor. Nu există niciun proiect comun între PRU sau Bogdan Diaconu și fostul prim-ministru Victor Ponta și nu vom mai permite nimănui să folosească naționalismul românesc pentru a-și duce bătăliile de putere din PSD sau din altă parte”, a spus Bogdan Diaconu.

El a mai spus că i-a dat asigurări în acest sens liderului PSD Liviu Dragnea.

„Cu Liviu Dragnea am discutat fiind în trecere pe la Parlament. Am avut o întâlnire. Am discutat și l-am asigurat că nu există niciun fel de colaborare între PRU și Bogdan Diaconu și Victor Ponta sau Daniel Constantin”, a adăugat Diaconu.

La rândul său, Adrian Popescu a precizat că la această alianță va „accesa” și Gigi Becali.

„Am permisiunea domnului Gigi Becali, cu care am discutat acum două zile, să vă comunic că și dânsul va