Reacția consilierului președintelui USR după adoptarea codurilor penale: S-au „scăpat” și albit, în bloc. Rușine să vă fie

Publicat: 24 04. 2019, 13:58

„Grijania voastră de nenorociți! S-au «scăpat» și albit, în bloc. Inclusiv violatorii, pedofilii, criminalii sunt scăpați. Cu voturile UDMR. Nu vom uita asta. Locul vostru – borfașilor de la PSD/ALDE/UDMR – este la pușcărie sau în exil unde să muriți de foame – nici gunoieri să nu vă angajeze ăia. Rușine să vă fie!”, a scris Andrei Caramitru, miercuri, pe Facebook.

Camera Deputaților a adoptat, miercuri, în calitate de for decizional, proiectul de modificare a Codului penal și a celui de Procedură penală.

Comisia specială pentru revizuirea legilor justiției a votat, marți, un raport favorabil pe Codul penal în forma adoptată de Senat, deputații și senatorii juriști neacceptând niciun amendament propus de Opoziție.

Totodată forul legislativ condus de Florin Iordache a întocmit, marți, un raport de admitere cu amendamente asupra proiectului de lege privind Codul de procedură penală. Au fost eliminate prevederile declarate neconstituțional de CCR.

PNL a anunțat, înaintea adoptării de către deputați a celor două propuneri legislative, că va sesiza CCR cu privire la proiectele de modificare a codurilor penale.