Reacția Elenei Udrea la puseul de sinceritate al lui Băsescu: „Mă mai și critică”

Publicat: 29 10. 2014, 09:45

„Eu făceam un calcul, acum domnul președinte văzând cum curg lucrurile probabil că încearcă să își ia o marjă pentru situația în care nu aș intra în turul II. Eu spun că meciul se joacă întotdeauna până în ultima secundă. Așa cum că se întâmplă lucrurile în campanie, orice este posibil, este posibil să intru în turul II cu Iohannis, este posibil să intru în turul II cu Victor Ponta, așa cum se întâmplă lucrurile în acest moment orice este posibil până în ultima clipă. Eu cred că sunt categoric cel mai bun dintre cei 14 candidați”, a declarat Elena Udrea la Digi 24.

În opinia sa, e normal ca președintele Traian Băsescu să o și critice: „E normal să mă și critice președintele. Mă ajută că președintele Băsescu a ales să mă susțină pe mine dintre toți cei 14 candidați și îi mulțumesc pentru lucrul acesta. Eu consider că a avut și are motive pentru care merge alături de Elena Udrea în campanie și dacă nu ar exista și critici în toată această susținere, atunci probabil că ar fi mai puțin solidă. Ea este o susținere argumentată. Sunt și lucruri pe care le consideră foarte bune și lucruri pe care consideră că aș putea să le îmbunătățesc”.

„Pe Elena Udrea o susțin din convingere. Nu mă treceți în categoria naivilor care cred că Elena Udrea poate câștiga alegerile prezidențiale”, a declarat, marți, președintele Traian Băsescu. El a spus că nu este încântat de sloganurile Elenei Udrea. „Unele sunt riscante, lasă loc de interpretări”, a spus șeful statului, referindu-se la sloganul „Bună pentru România”. Udrea s-a apărat și a spus că „nu e neapărat de rău într-o campanie ca un slogan să nască interpretări, cel mai rău este să treacă neobservat”.