Reacția ministrului Curaj, după criticile lui Cioloș

Publicat: 20 05. 2016, 21:04

Întrebat ce părere are despre activitatea sa la Ministerul Educației, după ce premierul Dacian Cioloș a spus că a fost mai puțin mulțumit de modul în care a tratat chestiunea plagiatelor, doctoratelor și a școlilor doctorale, Curaj a spus: „De ce trebuie să mă evaluez în fața dumneavoastră acum? Am făcut ce trebuia să fac și sunt convins că am făcut bine.”

Întrebat dacă ar putea fi remaniat de premier luna viitoare, Adrian Curaj a spus că „se poate întâmpla orice”. „Noi trebuie să ne facem job-ul așa cum trebuie”, a conchis ministrul.

Premierul Dacian Cioloș a afirmat joi seara că a fost mai puțin mulțumit de modul în care ministrul Educației, Adrian Curaj, a tratat chestiunea plagiatelor, doctoratelor și a școlilor doctorale, el anunțând totodată că așteaptă să vadă rezultatele aplicării legislației și apoi îi „va judeca” activitatea.

Premierul a spus că acesta a avut o activitate bună în ceea ce privește domeniul cercetării, „a venit cu idei noi”, dar așteaptă mai mult de la el pe partea de învățământ preuniversitar și s-a arătat mai puțin satisfăcut de modul în care ministrul a tratat problema plagiatului.