REFERENDUM 2012. Băsescu: USL să vadă cum rămâne cu onoarea pentru ce au făcut ei României

Publicat: 30 07. 2012, 13:34
Actualizat: 30 07. 2012, 15:04

Președintele suspendat, Traian Băsescu, a declarat, luni, după REFERENDUM 2012, la plecarea de la sediul PDL, răspunzând unei întrebări, că USL trebuie să vadă cum rămâne cu onoarea pentru ce a făcut României.

„Întâi să vadă ei (USL, n.r.) cum rămâne cu onoarea pentru ce au făcut României. Trebuie să se trezească”, a spus Băsescu, la plecarea de la sediul PDL din Modrogan 22, răspunzând unei întrebări legate de posibilitatea demisiei de onoare a președintelui, menționată de reprezentanți ai USL.

Potrivit președintelui suspendat, cei din USL au chemat românii la vot, la referendum, iar alegătorii au decis, cei mai mulți, să nu se prezinte.

Băsescu a adăugat că, astfel, românii au spus „Nu” chemării USL.

Băsescu a precizat că USL trebuie să înțeleagă că a făcut destul rău României și că este necesar să intre în „guvernarea normală”.

Întrebat în legătură cu posibilitatea coabitării cu USL, Traian Băsescu a evitat să răspundă, preferând să se urce în autoturism și să plece.

Președintele suspendat Traian Băsescu s-a aflat, luni dimineață, la sediul PDL din Modrogan 22.

El a sosit apoi la sediul său de campanie, fiind întrebat de o jurnalistă dacă a inițiat consultări cu partidele. „Când să le inițiez, doamnă, azi noapte?”, a răspuns președintele.