REFERENDUM 2012. Președintele unei secții de votare din Iași, înlocuit din cauza unui mesaj pe Facebook

Publicat: 29 07. 2012, 09:07
Actualizat: 29 07. 2012, 12:23

Președinta unei secții de votare din Iași a fost înlocuită din cauza unui mesaj postat pe Facebook, scrie oradestiri.ro. Cristina Elena Irimia a fost schimbată sâmbătă din funcția de președinte al secției 123 din Iași, din cauza următorului mesaj:

„Dragi prieteni de pe Facebook.. am o singură rugăminte pt voi… duminică mergeți în parc, ieșiți cu amicii la o bere, mergeți la un grătar, faceți dragoste, numai NU MERGEȚI LA REFERENDUM….țin să fac o precizare: mă adresez acelora care au rate în euro, acelora care au muncit pe brânci pentru diplomele lor de masterat și doctorat, acelora care se simt jigniți de modul în care ne tratează, din nou, U.E. dar și acelora care muncesc cinstit, plătesc taxe peste taxe la stat pt. ca unii să stea cu mâna întinsă pt ajutorul social (această minunată găselniță de încurajare a lenei e opera PSD-ului, din perioada tovarășului Iliescu)”.

PSD Iași a depus o contestație, iar BEJ Iași a decis înlocuirea Cristinei Elena Irimia din funcția de președinte al secției de votare. „Mesajul denotă o anumită implicare politică a persoanei în cauză care ridică suspiciuni asupra îndeplinirii cu imparțialitate și corectitudine a atribuțiilor acesteia în calitate de președinte al secției de votare”, se arată într-un comunicat al BEJ Iași.

REZULTAT REFERENDUM 2012 – DEMITERE BĂSESCU. HARTA INTERACTIVĂ

DA sau NU la referendum? Votează AICI în REFERENDUMUL VIRTUAL Gândul și câștigi un iPad2!