REZULTATE ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014 – EXIT POLL ȘI HARTA INTERACTIVĂ. Dosar penal după o bătaie în fața unei secții de votare din Alexandria

Publicat: 25 05. 2014, 15:18
Actualizat: 18 02. 2015, 21:43

REZULTATE ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014. REZULTATE ALEGERILE EUROPARLAMENTARE 2014. Poliția Teleorman a deschis dosar penal în urma incident produs, duminică, în apropierea unei secții de votare din municipiul Alexandria, un bărbat acuzând că a fost bătut de un membru al organizației de tineret a unui partid politic, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție Teleorman, polițiștii din Alexandria au fost sesizați, duminică, prin 112, că între doi bărbați a izbucnit o altercație, unul dintre ei lovindu-l pe celălalt.

În urma sesizării, polițiștii care au mers la fața locului au început verificările și au deschis dosar penal pentru infracțiunile de loviri sau alte violențe.

Conform unor surse din Poliție, incidentul s-a produs în fața unei secții de votare din Alexandria, iar scandalul ar fi pornit după ce un tânăr, membru al organizației de tineret a unui partid politic, ar fi fost deranjat că un bărbat îl fotografiază. Tânărul politician l-ar fi lovit pe bărbat, iar acesta a sesizat Poliția.

REZULTATE ALEGERILE EUROPARLAMENTARE 2014 – TOTUL DESPRE REZULTATELE LA ALEGERILE EUROPARLAMENTARE 2014