Robert Negoiță a IRONIZAT-O pe colega de partid Viorica Dăncilă, după ce aceasta a refuzat o invitație: Nu-i puneam întrebări

Publicat: 13 03. 2019, 18:04
Actualizat: 25 03. 2019, 21:20

Dezamăgit de faptul că Viorica Dăncilă nu a răspuns invitației de a participa la Adunarea Generală a Asociației Municipiilor din România (AMR), primarul Robert Negoiță, care este și președinte al AMR, a ironizat premierul, precizând că în cazul în care ar fi venit, nu i s-ar fi pus întrebări.

„Nu pot să nu îmi exprim amărăciunea că de când există această asociație, nu am fost vizitați de prim-ministru. Am văzut că la alte evenimente participă. Puteam să ne asumăm că nu punem întrebări să nu îi provocăm dificultăți. Putea să citească de pe o foaie”, a precizat Negoiță în cadrul reuniunii AMR.

Prezent la eveniment, ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, i-a luat apărarea premierului și a precizat că Viorica Dăncilă este la Bruxelles, iar din acest motiv nu a putut participa.

„Premierul nu este la Bruxelles, în acest moment se află în clădirea Guvernului”, a intervenit, din nou, Robert Negoiță.

La reuniuna AMR de miercuri participă reprezentanți ai Guvernului României și primarii municipiilor din România, printre care și Gabriela Firea, primarul Capitalei.

Foto: Facebook/ Robert Negoiță