Schimb de replici între Nicolae și Băsescu în Senat: Vă întâlneați cu șefii de parchete și servicii, care apoi erau spectaculoși

Publicat: 20 02. 2017, 19:32
Actualizat: 26 03. 2019, 04:20

„Mi-ați adus aminte acum de faptul că ați încercat să apărați justiția de politică. Așa de bine ați apărat-o, că vă întâlneați cu șefii de parchete și cu șefii de servicii și să vedeți ce spectaculoși erau unii dintre ei când trăgeau concluzii. Atunci când echipe mixte, pe bază de protocoale secrete, stabilesc cine poate și cine nu poate să ajungă în funcții publice, nu mai vorbim de un stat de drept. Vorbim de un stat mafiot”, a spus senatorul PSD, privind spre fostul președinte Traian Băsescu.

Declarația senatorului PSD a venit după ce fostul președinte a criticat circuitul urmat de OUG 13 în Senat. Șerban Nicolae a explicat că, din punctul său de vedere, problema trebuia să fie rezolvată de Executiv.

„Din punctul meu de vedere, Guvernul, ca inițiator al acestui proiect legislativ, să-l retragă odată cu abrogarea Ordonanței 13. Vă rog să vă reamintiți că Ordonanța 14 a fost emisă la cererea expresă a președintelui României”, a spus Șerban Nicolae.