Secretarul de stat american, Rex Tillerson, întâlnire cu ministrul de Externe Teodor Meleșcanu

Publicat: 16 11. 2017, 12:25
Actualizat: 29 03. 2019, 02:48

„Bun venit secretarului de stat Rex Tillerson! El a înnoptat la București la întoarcerea din călătoria pe care a efectuat-o în Asia”, este mesajul postat de Ambasada SUA la București pe pagina de Facebook.

În imaginile care însoțesc postarea se pot vedea secretarul de stat Rex Tillerson, împreună cu ministrul de Externe Teodor Meleșcanu și ambasadorul Statelor Unite în România, Hans Klemm.

Din fotografii reiese că ministrul român al Afacerilor Externe a avut o discuție cu Rex Tillerson la salonul oficial din cadrul Aeroportului Otopeni.

Ambasada SUA la București a anunțat încă de miercuri seara că secretarul de stat american Rex Tillerson se află la București, acesta înnoptând în România pe drumul de întoarcere din Myanmar către Washington.

„Secretarul Tillerson va înnopta la București la întoarcerea din călătoria pe care a efectuat-o în Asia. El nu are niciun program oficial în România”, se arată în precizarea făcută de către ambasada americană la solicitarea MEDIAFAX.

Secretarul de Stat american, Rex Tillerson a discutat, miercuri, cu șeful armatei Myanmarului, despre necesitatea opririi violenței și stabilizarea regiunii Rakhin.