Secretarul general al PNL, reconfirmat: E greu să îți ceară demisia oameni cu scoruri lamentabile

Publicat: 08 06. 2016, 22:10
Actualizat: 09 06. 2016, 00:42

„Este normal când ocupi această funcție, când pui președinți unici, stabilești candidați în multe municipii din țară, când impui o anumită disciplină financiară să apară tot felul de supărări. Astăzi, eu am cerut un vot de încredere în ceea ce mă privește. Acest vot a fost dat pentru că un secretar general sau un om de conducere fără autoritate nu mai este eficient. (…) În momentul în care cineva care obține rezultate îți cere în mod serios demisia trebuie să te gândești bine, dar este greu să-ți ceară niște oameni care au obținut niște rezultate lamentabile”, a declarat cecretarul general al PNL, Ilie Bolojan.

În cursul zilei Mihai Voicu susținuse că Ilie Bolojan „s-a pus șef de campanie”, dar nu s-a implicat în coordonarea națională a campaniei, afirmând că nu este corect ca în pregătirea alegerilor parlamentare PNL să aibă un secretar general navetist. Voicu a mai susținut că Bolojan le-a transmis colegilor că demisionează doar dacă îi va cere Emil Boc (unul dintre puținii candidați ai PNL care a câștigat detașat alegerile la Cluj și fost lider PDL).

Mihai Voicu conduce filiala sector 1, unde PNL s-a clasat pe locul 3, după PSD și USB.

Ilie Bolojan a fost reconfirmat miercuri în funcția de secretar general al PNL, singurul vot împotriva fiind dat de europarlamentarul Cristian Bușoi, în timp ce Mihai Voicu, Cristian Olteanu, Florin Alexe și Claudia Benchescu s-au abținut, au declarat pentru MEDIAFAX surse din PNL.