Senatorul Marin Burlea (fost PNL) spune că în turul doi a votat cu Iohannis și apoi a aderat la UNPR

Publicat: 23 11. 2014, 21:11

Senatorul de Iași Marin Burlea susține că duminica trecută, în turul al doilea al prezidențialelor, a votat cu Klaus Iohannis, iar două zile mai târziu și-a depus adeziunea la UNPR, transmite corespondentul MEDIAFAX.

„De ce UNPR? Este o chestiune personală. În turul doi am votat cu Iohannis, dar decizia trecerii la UNPR era deja luată. A fost dragoste la prima vedere. Nu am fost racolat, nu am negociat nimic, nu sunt nici șantajabil”, a declarat senatorul Burlea.

Întrebat dacă se consideră un politician de stânga sau de dreapta, Burlea a răspuns: „Care partid mai e azi de stânga sau de dreapta? Diferențele sunt mici”.

Proaspătul senator UNPR de Iași a mai spus că printre prioritățile sale ca parlamentar se numără și realizarea autostrăzii Iași – Târgu Mureș.

Întrebat ce demersuri concrete va întreprinde, în condițiile în care autostrada Moldova – Transilvania nu figurează în masterplanul de transport întocmit de guvernul PSD, senatorul UNPR a precizat că nimic nu e bătut în cuie și că discuțiile pe această temă pot fi oricând reluate.

La rândul său, liderul UNPR Iași, deputatul Gheorghe Emacu, a afirmat că guvernul Ponta se află „într-un moment delicat, mai emoțional”, dar că formațiunea sa va sprijini actualul Executiv.