Tăriceanu, avertisment pentru România! Iată cum vrea Iohannis să mai rămână președinte și după 2024! Planul pus la cale cu liderii PNL!

Publicat: 22 10. 2020, 09:49
Actualizat: 22 10. 2020, 09:51
Tăriceanu, avertisment pentru România! Iată cum vrea Iohannis să mai rămână președinte și după 2024! Planul pus la cale cu liderii PNL! / Sursa FOTO: https://www.facebook.com/tariceanu/photos

Klaus Iohannis urmărește să rămână președinte și după ce-i expiră al doilea și ultimul mandat de șef al statului! Pentru cine crede că este imposibil așa ceva, să privească spre Moscova și exemplul oferit de Vladimir Putin, lasă să se înțeleagă Călin Popescu Tăriceanu.

Politician uns cu toate alifiile, fostul premier al României vede un mesaj ascuns în ultimele afirmații făcute de Klaus Iohannis.

Tăriceanu devoalează planul pus la cale de Iohannis și Orban

Mai direct, Călin Popescu Tăriceanu miroase „dorința dlui Iohannis de a se mai bucura de noi mandate prezidențiale”.

Iată ce a scris Tăriceanu pe Facebook la finalul conferinței susținute miercuri seară de șeful statului: „Nu știu dacă ați urmărit aseară conferința de presă a dlui Iohannis, dar dacă nu, aș spune că nu ați pierdut ceva, pentru că mai nou vorbește mult fără să spună nimic.

Dar ieri a fost totuși ceva.

Întrebat de un jurnalist cum explică atacurile repetate ale lui Ludovic Orban la adresa judecătorilor Curții Constituționale, dl Iohannis a confirmat că are în vedere o «reașezare constituțională». În alte cuvinte este vorba de modificarea Constituției României, modificări care să le permită PNL-iștilor să pună noi judecători la CCR, să schimbe Avocatul Poporului și în general să politizeze cu oameni din propriul partid toate instituțiile publice”.

Tăriceanu dezvăluie ce urmărește Iohannis: „Noi mandate prezidențiale”

Ar putea schimba Constituția președintele Klaus Iohannis? Da, cu ajutorul unui Parlament controlat de PNL. De ce ar face-o, totuși? Iată ce crede Călin Popescu Tăriceanu că urmărește Klaus Iohannis:

Eu cred că în spatele acestei modificări de Constituție se mai ascunde ceva –  dorința dlui Iohannis de a se mai bucura de noi mandate prezidențiale în care să aibă toată puterea. Guvernul lui, Parlamentul lui, Justiția lui, CCR-ul lui, Avocatul Poporului etc. Or acest lucru nu se poate face fără o modificare a Constituției României!”.