Tomac, despre alegerile anticipate: E halucinant că sunt unii care spun că mai bine să mai ținem Guvernul pe perfuzii până în mai / Cuc a dorit să pună o „bombă sub fundația Parlamentului”

Publicat: 18 10. 2019, 18:22

„Acțiunile ministrului Transporturilor, Răzvan Cuc, așa cum au fost ele dezvăluite de șefa destituită a Tarom, reprezintă un veritabil atentat la democrație. S-au dorit a fi o bombă pusă sub fundația Parlamentului, atentatul fiind însă dejucat de parlamentarii Opoziției și de curajul fostei șefe Tarom sunt mârșăvii demne de Venezuela lui Hugo Chavez sau Rusia lui Vladimir Putin. E dovada cea mai clară că PSD-iștii nu au nimic sfânt și nu s-ar da în lături de la nimic pentru a se păstra la guvernare.În condițiile acestei disperări evidente a Vioricăi Dăncilă și a țuțărilor tip Cucul căzut din vârf de nuc, e absolut halucinant că sunt unii care ne spun că ar fi mai bine să mai ținem Guvernul pe perfuzii până prin aprilie – mai anul viitor tocmai pentru a avea și șeful lor, aflat în dificultate, un narativ de campanie de doi lei”, a scris Eugen Tomac, pe Facebook.

Liderul PMP a afirmat că ministrul Transporturilor ar trebui să ajungă în acest context lângă „inventatorul său politic, Liviu Dragnea”.

„Acțiunile lui Cuc, demne de o reîntâlnire subită cu inventatorul său politic, Liviu Dragnea, arată de ce este absolut ca parlamentarii care au votat moțiunea de cenzură să susțină și învestirea rapidă a viitorului Guvern Orban. În caz contrar, un incompetent precum Răzvan Cuc taie și spânzură în continuare prin Ministerul Transporturilor. Încă problema cea mare nu este că nu e în stare să facă nimic, ci că, mai rău, asemenea indivizi dau, acum, ultimele -tunuri-„, a subliniat Tomac.

Fostul director al companiei Tarom, Mădălina Mezei, a declarat miercuri, pentru Mediafax, că hotărârea de a fi demisă a apărut brusc, la o săptămână după ce i s-a decis prelungirea mandatului. Motivul exprimat de Consiliul de Administrație ar fi lipsa de rapiditate în desfășurarea proiectelor.

Premierul Viorica Dăncilă a dispus Corpului de Control al Prim-Ministrului începerea unei acțiuni de control la Ministerul Transporturilor și la Compania Națională de Transporturi Aeriene Române Tarom S.A., în scopul clarificării aspectelor manageriale semnalate de mass-media.