Traian Băsescu a intrat în campanie. Ce a scris președintele pe Twitter

Publicat: 05 07. 2012, 17:58
Actualizat: 19 07. 2012, 12:59

Președintele României, Traian Băsescu, și-a reactivat în această dimineață contul oficial de Twitter, care era „părăsit” de mai bine de doi ani. Băsescu a folosit intens contul său de Twitter în campania electorală pentru alegerile prezidențiale din 200

De la ora 10:00 în această dimineață, staff-ul lui Traian Băsescu a postat peste 20 de mesaje pe Twitter, în română sau engleză, toate din discursul pe care l-a susținut în Parlament.

Pentru început, el și-a anunțat susținătorii că va veni în Parlament, unde își va exprima punctul de vedere referitor la suspendarea sa.

La această oră, începe mitingul din Piața Revoluției pentru susținerea lui Traian Băsescu. Aflați ce se întâmplă chiar acum acolo.

Apoi, Băsescu a scris că Ponta este „premierul copy-paste” și că „nu a urmat niciun masterat”, în timp ce el nu i-a mințit niciodată pe români și le-a spus mereu adevărul.

„Referendumul s-ar putea să confirme că am avut dreptate să fiu cinstit cu românii”, mai scrie Traian Băsescu pe Twitter.

Despre actualul Guvern, Băsescu a scris că dă „lovituri consistente funcționării instituțiilor statului român” și că „au transformat Monitorul Oficial în gazeta lor de perete”.

Ulterior, Băsescu a început să reia mesajele în limba engleză. „Sunt opt ani de când, cu migală și perseverență, s-a construit independența justiției față de politic”, este cel mai recent mesaj postat de președinte, în limba engleză.