Tudose nu se grăbește cu remanierea. „Vom face o analiză în ianuarie”

Publicat: 27 11. 2017, 17:38

„Nu, nu vor fi remanieri. Nu sunt remanieri. Nu fac o proprie evaluare a miniștrilor. Evaluarea se face și pe baza a ceea ce am văzut eu că se întâmplă. Deocamdată este bine. Vom face o analiză în ianuarie”, a spus Tudose, după o întâlnire cu grupul deputaților PSD.

Premierul a făcut o declarație asemănătoare și după întâlnirea, desfășurată luni la prânz, cu senatorii PSD. „La guvernul pe care îl conduc eu nu avem remaniere. Dacă altcineva remaniază alte guverne, e-n regulă. Nu vorbim acum de remaniere”, a precizat premierul Mihai Tudose.

Declarațiile premierului vin după ce președintele executiv al PSD, Niculae Bădălău, a fost nevoit să explice o declarație din timpul uneei conferințe de presă referitoare la remaniere. Bădălău a susținut că mesajul său a fost interpretat greșit. „La conferință la Giurgiu a fost o întrebare. Dna deputat doctor (Elena Dinu – n.r.) era lângă mine și un jurnalist a întrebat dacă doamna doctor ar fi bună de ministrul Sănătății. Și eu am spus că ar fi bună, normal”, a susținut Bădălău.