Udrea: Este momentul pentru un copil

Publicat: 20 05. 2012, 16:35
Actualizat: 26 06. 2013, 03:19

Fostul ministru Elena Udrea a declarat, duminică, că încearcă de aproximativ două luni să își găsească timp pentru viața personală și crede că „este momentul” pentru conceperea unui copil.

„Mi se pare o responsabilitate foarte mare (de a avea un copil -n.r.). Nu poți să te înhami la asta decât în momentul în care ești sigur că poți să o faci foarte bine și când ai foarte mult timp la dispoziție. Cred că este momentul”, a spus Udrea, la o emisiune a Realitatea TV.

Udrea a arătat că doar lucrurile care țin de familie ar putea-o opri din cariera politică, dar ea speră să nu se producă astfele de situații.

Fostul ministru, vicepreședinte al PDL, a recunoscut că mai plânge de emoție la filme, dar niciodată din cauza a ceea ce se întâmplă în politică sau în activitatea profesională.

„Mai plâng de emoție, plâng la filme, culmea, din ce în ce mai des. Încep să mă gândesc că oamenii cu cât înaintează în vârstă devin mai sensibili, probabil că asta e, pentru că mă surprind din ce în ce mai emoționată de tot felul de filme. În rest, din cauza a ceea ce se întâmplă în politică sau în viața mea profesională nu am plâns niciodată”, a declarat Udrea.

Ea a mai spus că atunci când vrea să se relaxeze își sună prietenii și că relațiile sale de prietenie sunt statornice: „Eu am aceeași prieteni pe care îi aveam și acum zece ani, cu ei mă simt cel mai bine și dacă vreau să am un moment în care să mă relaxez îmi sun prietenii”.

Udrea a mai declarat că nu a avut un model atunci când a intrat în politică, că își dorea să facă politică și că niciodată nu i-a părut rău de alegerea făcută.

Ea a precizat că în politică nu prea a acceptat să se schimbe și nu a renunțat să fie ea însăși.

„Nu prea am acceptat să mă schimb eu. Mai ales în politică femeilor li se oferă tipare. Trebuie să intri într-un tipar: să fii așa, să te comporți așa și atunci ești acceptat. Eu am refuzat să fiu altceva decât ceea ce sunt pentru că, pe fond, eu m-am gândit că, până la urmă, oamenii vor judeca după ceea ce fac, nu numai după culoarea părului sau înălțimea tocurilor”, a explicat vicepreședintele PDL.

Ea a dezvăluit că dintre treburile casnice, cel mai puțin îi place să calce.

Udrea a mai spus că de cinci ani scrie pe blog și apare pe faceboock sau twitter, aceste obiceiuri ajutând-o în comunicarea publică.