Un eurodeputat îl ironizează pe președintele-scriitor Iohannis: „Va lansa al treilea volum. Și mai bine erau trei VICTORII politice. Ajutați-mă să facem lista…”

Publicat: 09 04. 2019, 12:13

„Aflu că șeful statului își va lansa cel de-al treilea volum de autor de la alegerea sa la Cotroceni. E bine. Și mai bine ar fi fost să putem număra trei victorii politice ale actualului președinte. Sau îmi scapă mie izbânzi importante ale lui Iohannis? Ajutați-mă să facem lista…”, a scris Cristian Preda, membru PLUS, pe Facebook.

După ce un internaut i-a scris lui Preda:”Parerea mea : sansa Romaniei este o opozitie unita : 2020 – PNL altfel cu Dancila ramanem , din pacate …..si cum Presedintele este de la PNL , trageti dvs concluziile !”, eurodeputatul a răspuns: „De acord. Cu condiția ca PNL sau KI să nu dea o nouă șansă PSD.”

Klaus Iohannis, președintele României, publică a treia carte, despre Uniunea Europeană, volumul „EU.RO – un dialog deschis despre Europa” fiind anunțat de Editura Curtea Veche, arată un comunicat remis MEDIAFAX.

Cristian Preda a fost consilier prezidențial în mandatul lui Traian Băsescu, iar apoi s-a înscris în PDL și a candidat pentru un mandat de europarlamentar de 5 ani, după care, în 2014 a câștigat un nou mandat de europarlamentar pe listele PMP.

În ianuarie 2019 a anunțat că va adera la PLUS, partidul lui Dacian Cioloș, dar că nu va mai candida la europarlamentare.