Un membru PLUS îl ironizează pe Iohannis: Are o activitate bogată. Recepții și ceremonii. Mai vreți să-i dați un mandat?

Publicat: 05 08. 2019, 15:13

„În iulie, președintele Iohannis a avut o activitate foarte bogată: a participat la o recepție; a organizat trei ceremonii: una pentru ca doi miniștri să depună jurământul cerut de Constituție, una pentru semnarea unui acord de către minoritățile naționale și una de decorare; a prezidat o reuniune a CSAT; a făcut trei declarații de presă. Gândindu-vă la cât ați muncit fiecare în parte în cursul lunii trecute, mai vreți să-i dați un mandat lui Klaus Iohannis?”, a scris Cristian Preda, pe Facebook.

Klaus Iohannis a ieșit public în ultimele zile pentru a acuza guvernarea PSD-ALDE pentru tragedia de la Caracal, spunând că măsurile luate în pachetul de legi în justiție au avut acest efect.

Pe de altă parte în ultimele zile, pe Facebook au apărut fotografii cu șeful statului care făcea poze de campanie cu o fetită, chiar dacă suntem în plin scandal legat de crimele din Caracal.