Un tânăr de 18 ani din județul Timiș, bănuit că a așezat mai multe sticle incendiare în apropierea sediului PSD Timișoara, este audiat de Poliție

Publicat: 01 06. 2018, 23:33
Actualizat: 02 10. 2018, 18:22

Purtătorul de cuvânt al IPJ Timiș Aurora Voicilă a declarat corespondentului MEDIAFAX, că principalul suspect că a așezat joi cocktailuri Molotov lângă sediul PSD Timișoara a fost prins.

„În ceea ce privește amenințarea de la sediul PSD din Timișoara, în urma cercetărilor efectuate a fost identificat un tânăr de 18 ani, bănuit de comiterea faptei, acesta fiind cercetat în libertate. A fost condus la audieri”, a spus Aurora Voicilă. Reprezentanții PSD Timiș solicită să fie luate măsuri, astfel încât incidente de acest fel să nu mai aibă loc.

„Aștept să văd concluzia finală a Inspectoratului de Poliție Timiș. Aștept măsurile, clar trebuie descurajate astfel de acțiuni”, a declarat pentru MEDIAFAX Călin Dobra, președintele PSD Timiș.

Ancheta a început după ce mai multe sticle incendiare au fost găsite în apropierea sediului PSD Timișoara. Două dintre acestea S-AU SPART din cauza căldurii.

„Condamn acest incident. În Timișoara, nu am avut parte de astfel de evenimente. Sunt ferm convins că este un incident izolat, am sesizat organele abilitate, Poliția, și sunt ferm convins că își vor face treaba și vor și descoperi cine a provocat un astfel de incident, astfel încât să descurajăm continuarea acestor evenimente”, declara, joi, Călin Dobra, președintele PSD Timiș.