Unde dai și unde crapă: Udrea îl acuză pe Ponta că-și ia pulovere scumpe; puloverele sunt de la firma preferată de Băsescu

Publicat: 06 05. 2014, 12:02
Actualizat: 29 07. 2014, 21:21

Ministrul Udrea și președintele PSD au început războiul vestimentar, între cei doi existând un schimb de replici despre banii folosiți pentru îmbogățirea garderobei. Actor secundar în acest scandal este chiar președintele Traian Băsescu.

Victor Ponta poartă pulovere de 600 de euro de la firma Paul&Shark, a atacat, pe blog, Elena Udrea după ce, într-o emisiune la care participa președintele PSD, s-a spus că ministrul Dezvoltării a dat 14.000 de euro pentru o rochie Dolce&Gabbana cu steluțe pe care ministrul a purtat-o la ultima conferință de presă. Ministrul a precizat că rochia a costat doar 800 de euro, postând un link pe contul de Facebook pentru a se elimina orice suspiciune. „Nu am pulovere de 600 de euro. Eu nu am comentat nciodată modul în care se îmbracă Elena Udrea, nu mă interesează cu ce se îmbracă”, a fost și reacția lui Victor Ponta.

Firma Paul&Shark de la care se îmbracă liderul PSD este și preferata președintelui Traian Băsescu, președintele făcându-i indirect reclamă în ultimii ani. Fesul și haina prezidențială de la „Paul&Shark” demonstrează că Băsescu este un client fidel al acestei firme.