Ungureanu, la lansarea ARD: România e mutilată, desfigurată, strâmbată și trebuie îndreptată

Publicat: 29 09. 2012, 15:04
Actualizat: 29 09. 2018, 02:06
Președintele Forței Civice, Mihai Răzvan Ungureanu, a declarat, sâmbătă, la lansarea ARD, că România este o țară mutilată, desfigurată, jefuită, strâmbată de cele cinci luni de guvernare a stângii, care, însă, a rezistat puterii "rău-făcătoare" a stângii și care trebuie îndreptată.

„De cinci luni puterea de stânga mutilează România. După cinci luni de putere a stângii, România e o țară desfigurată, strâmbată, și încă nu s-a terminat. Guvenanții calcă în picioare statul de drept, democrația, opțiunea euro-atlantică. Guvernanții, în toiul crizei economice globale, își antrenează cetățenii înr-o criză politică și instituțională profundă, cu efecte negative asupra credibilității externe, a nivelului de trai, a investițiilor”, a spus Ungureanu.

El a spus că România este o țară jefuită, pentru că guvernanții vând un combinat ca Oltchim oricui și oricum și o țară batjocorită, pentru că un „premier plagiator” deschide anul școlar.

„România e o țară în suferință, strâmbată. O țară în care guvernanții își bat joc de cetățeni vânzând Oltchim oricui și oricum este o țară jefuită, o țară strâmbată. O țară în care un prim-ministru plagiator deschide anul școlar este o țară batjocorită, o țară strâmbată. România a rezistat puterii rău-făcătoare a stângii, nu s-a frânt, dar este o țară strâmbată”, a spus Ungureanu.

El a susținut că România trebuie îndreptată și a arătat că acesta este și motivul pentru care forțele politice de drepta s-au unit.

„România trebuie să se îndrepte. De aceea ne-am unit în alianța forțelor de dreapta: pentru o România dreaptă!”, a spus Ungureanu.

El a precizat că în scurt timp ARD va propune un îndreptar politic și de guvernare, iar la parlamentare va susține candidați onești și drepți.