USL a depus dosarele candidaților la parlamentare pentru colegiile din București

Publicat: 29 10. 2012, 15:40
Actualizat: 28 09. 2018, 04:33

Liderii PSD și PNL din București, Ecaterina Andronescu și Eugen Nicolăescu, au depus, luni, la BEM, dosarele celor 40 de candidați din partea USL la alegerile parlamentare din decembrie, care vor intra în cursa electorală în colegiile din Capitală.

Printre candidații USL se numără fostul premier Călin Popescu Tăriceanu, într-un colegiu senatorial din Sectorul 1, fostul premier Victor Ciorbea într-un colegiu pentru Camera Deputaților din Sectorul 2, dar și europarlamentarul George Becali, care va intra în cursa pentru un mandat de deputat în Sectorul 6.

De asemenea, în București vor mai candida ministrul Externe Titus Corlățean, și ministrul Educației, Ecaterina Andronescu, pentru câte un nou mandat de senator.

Totodată, între candidații USL se mai află și ministrul Apărării, Corneliu Dorbițoiu, aspirant al unui mandat de senator în Sectorul 6.

Dosarele candidaților USL urmează să fie analizate de personalul Biroului Electoral Municipal, urmând să ca membrii BEM să decisă validarea candidaturilor.