USL îl somează pe MRU să comunice Parchetului numele parlamentarilor „cumpărați”

Publicat: 15 07. 2012, 13:13
Actualizat: 16 07. 2012, 09:09

Președintele interimar al PNL București, Eugen Nicolăescu, l-a somat public, duminică, pe fostul premier Mihai Ungureanu, solicitându-i ca în 24 de ore să comunice Parchetului General numele parlamentarilor despre care a afirmat că au fost „cumpărați”, primind bani în schimbul voturilor.

„Îi amintesc lui Traian Băsescu ce spunea Mihai Răzvan Ungureanu acum câteva zile – că în România se cumpără parlamentari pentru că el a văzut cu ochii lui așa ceva. Eu cred că, dacă Mihai Răzvan Ungureanu nu spune cine sunt acei parlamentari cumpărați, el devine tăinuitor. El personal spune că a văzut un parlamentar care a luat bani ca să de jos un Guvern”, a detaliat deputatul PNL.

El i-a adresat lui Ungureanu somația publică de a comunica Parchetului General numele parlamentarului sau a parlamentarilor la care făcea referire, susținând că, în caz contrar, Ungureanu devine tăinuitor.

„Îl somez public pe Mihai Răzvan Ungureanu să comunice în 24 de ore Procuraturii Generale cine e făptuitorul. În caz contrar, prin păstrarea tăcerii, devine făptaș, devine penal, devine, cu ghilimelele de rigoare, onest și cinstit, ca Traian Băsescu”, a avertizat deputatul PNL.