Vanghelie amenință: „O să spun lucruri grave din viața privată a lui Ponta și Ghiță. De ce credeți că au fost ei în Dubai?”

Publicat: 21 01. 2015, 09:02

Invitat la emisiunea „Jocuri de putere” de la Realitatea TV, Vanghelie a spus că va dezvălui lucruri legate de viața privată a celor doi. „Victore, am crezut că jucăm cinstit, dar dacă veți continua așa o să vă pară rău! Nu îi ameninț, îi informez. Voi spune lucruri grave din viața lor privată, pentru că nu e normal să facă ce fac ei acum. Sunt lucruri care le vor afecta familiile, nu vreau să le spun și o să-mi pară rău, dar n-am ce face dacă ei fac toate aceste mizerii cu mine. De ce credeți că au fost în Dubai?!”, a amenințat primarul Sectorului 5.

El a tacat și telviziunea RTV a lui Ghiță, despre care spune că este „o bagabonțeală”. „Ghiță e un infractor. Auzi, se duce el la microfon, la Fratteli (n.r. – clubul unde a organizat Ghiță prima întâlnire pentru partidul său), după ce a băut cinci whisky-uri, și vorbește de rău de Ion Iliescu. Păi el a băut vreodată un pahar de apă cu Ion Iliescu?”, a mai spus Marian Vanghelie. 

El a adăugat că Ghiță și Ponta folosesc România TV pentru intoxicări, amenințări la adresa celor care ar putea să se alăture noului PSD.