Vanghelie „s-a rătăcit” prin Parlament la o întâlnire secretă cu conducerea PNL

Publicat: 10 02. 2015, 14:46
Actualizat: 10 02. 2015, 19:44

This browser does not support the video element.

Marian Vanghelie a făcut astăzi o vizită surpriză la Parlament, el participând la o întâlnire cu conducerea PNL, în biroul lui Ludovic Orban, liderul grupului PNL din Camera Deputaților. 

După excluderea din PSD, Marian Vanghelie și Mircea Geoană nu au făcut un secret din faptul că negociază cu conducerea PNL, dar și cu alți parlamentari, pentru a dărâma Cabinetul Ponta. Geoană susține că, după ce guvernul Ponta va pica în Parlament, se poate construi o majoritate PNL – PSD pentru următorii zece ani.

Din biroul lui Ludovic Orban, a ieșit cu câteva minute înaintea lui Marian Vanghelie, co-președintele PNL, Alina Gorghiu. La câteva secunde, la etajul al doilea din Parlament, a apărut și Mircea Geoană, care, văzând reporterii, s-a întors și l-a sunat pe Marian Vanghelie. 

Primarul Sectorului 5 a ieșit din biroul lui Orban și a plecat cu liftul împreună cu Geoană, fără a da detalii despre întâlnirea avută cu conducerea PNL. Întrebat ce face în Parlament, Vanghelie a spus că se gândește să candideze și trebuie să vadă locul, după care a spus că „s-a rătăcit”.

„Eu..eu nici nu mă pricep…eu m-am rătăcit pe aici”, a spus Vanghelie înainte de a pleca cu liftul împreună cu Mircea Geoană.