Victor Ponta noi critici dure la adresa lui Liviu Dragnea

Publicat: 25 06. 2018, 08:39

„NU ESTE DE RÂS, DOAR DE PLÂNS!    

Un cult al personalitatii care il depaseste pe cel al lui Ceausescu – niciodata nu s-a spus ca se sfarseste PSD daca pleaca Iliescu, Nastase, Geoana sau Ponta din functia de Presedinte al Partidului / acum Dragnea este un fel de Dumnezeu local – daca pleaca el din functie e chiar sfarsitul PSD si al Romaniei?

Daca decizia privindu-l pe Dragnea a aratat ca „parghii oculte au functionat din nou in defavoarea democratiei si justitiei” vreau sa intreb de ce exact acelasi complet de judecatori din ICCJ l-a ACHITAT in urma cu doua saptamani pe Calin Popescu Tariceanu?!?! Este si Tariceanu protejat de „Statul Paralel” ?!?!

Sunt de acord ca Presedintele Iohannis trebuie sa respecte o decizie a CCR indiferent daca este sau nu de acord cu ea / dar ce facem cand Presedintele Camerei Deputatilor si Prim Ministrul Romaniei spun despre o decizie a Inaltei Curti ca este „nedreapta si aberanta” si ca vor da ordonate de urgenta ca sa o schimbe?!?

In aceste zile se vede mai clar decat oricand de ce Liviu Dragnea a dat jos Guvernele Grindeanu si Tudose, de ce ne-a dat afara din PSD pe mine si pe cei care reprezentau o gandire cu adevarat diferita de a lui , de ce si-a propulsat marionetele si baronii din Grupul de la Teleorman si de la Teldrum in conducerea PSD si a Guvernului; de ce cumpara cu bani grei din Bugetul de Stat complicitatea si sprijinul unor jurnalisti lacomi si lipsiti de scrupule ; de ce este dispus sa distruga Romania ca sa isi salveze libertatea , puterea si banii obtinuti necinstit!

Eu o sa lupt impotriva acestui grup infractional care distruge Romania – cu toate puterile si pana la capat!”, a scris Ponta pe Facebook.