VIDEO | Ludovic Orban, filmat în timp ce doarme dus la ședința solemnă din Parlament

Publicat: 04 12. 2023, 16:36
Actualizat: 04 12. 2023, 16:38

This browser does not support the video element.

Parlamentul României a organizat luni o ședință solemnă dedicată Zilei Naționale a României, asta la 4 zile distanță de la Ziua Națională. În timp ce colegii săi de Parlament țineau discursuri pompoase, liderul Forței Dreptei, Ludovic Orban, a ațipit în fotoliul comod de parlamentar.

Fostul premier a fost filmat dormind la ședința solemnă din Parlament cu ocazia Zilei Naționale a României, sărbătorită anual pe 1 Decembrie. Imaginile cu Orban dormind au fost filmate de jurnaliștii Antena 3, asta în timp ce colegii săi parlamentari țineau discursuri „istorice” de la tribuna Camerei Deputaților.

De-a lungul timpului zeci de parlamentari ai mai multor partide politice au fost surprinși de presă în diferite stadii de adormire în Parlament.

Pe lângă Ludovic Orban, au mai fost surprinși și senatorul USR, Mihai Goțiu (în 2017), sculptorul și senatorul AUR, Mircea Dăneasa (în 2020) sau fostul luptător de K1, Daniel Ghiță, deputat PSD (în 2021). (detalii AICI)

Sursa/ Antena 3

CITIȚI ȘI:

VIDEO | Premierul Marcel Ciolacu depune o coroană de flori la Cimitirul Arlington din Washington

VIDEO| Noi imagini cu edilul-fugar Cătălin Cherecheș/ A fost surprins în Ungaria, atunci când își cumpăra o cartelă de telefon pentru a-și pierde urma