VIDEO | MĂRTURII despre campania „Ilfov, prin ochii tăi” / Nu-mi venea să cred că se întâmplă (P)

Publicat: 10 11. 2023, 20:11
Actualizat: 10 11. 2023, 20:11

This browser does not support the video element.

Consiliul Județean Ilfov a anunțat că s-a încheiat prima săptămână de campanie „Ilfov, prin ochii tăi”, în comuna Cernica. 

Prin intermediul acestui program, ilfovenii au beneficiat de consultații optometrice gratuite. Cei care au avut nevoie au primit gratuit ochelari cu dioptrii.

În prima săptămână, 255 de persoane au fost consultate. Ilfovenii, care s-au bucurat de beneficiile acestei campanii, au spus că nu se așteptau că vor avea parte de acest program.

Chiar am fost încântat, nu-mi venea să cred că se întâmplă așa ceva aici, a mărturisit unul dintre beneficiari.

În prima săptămâna de campanie la Cernica, au fost prescrise 421 de perechi de ochelari cu dioptrii. Alte 172 de persoane au avut nevoie de două perechi de ochelari (aproape și distanță).

În urma consultului, s-a constatat că 8 persoane au fost fără tulburări de vedere.

Ochelarii vor fi gata în aproximativ patru săptămâni de la finalizarea campaniei din această localitate și vor fi livrați în numele beneficiarului, la adresa Primăriei Cernica, de unde vor putea fi ridicați.

Programul continuă, iar detalii privind condițiile de eligibilitate și înscrierea în program, aici pot fi consultate la acest link: https://shorturl.at/frZ14

CITEȘTE ȘI: