„Voi pleca, poate, după un mandat la Primăria Capitalei” / PIEDONE își prezintă echipa de candidați pentru București

Publicat: 17 03. 2024, 12:49
Actualizat: 17 03. 2024, 13:14

This browser does not support the video element.

Partidul Umanist Social Liberal și-a anunțat candidații pentru Primăria Municipiului București și pentru primăriile de sector, într-un eveniment la Palatul Parlamentului.

Cristian Popescu Piedone a intrat oficial în cursa pentru Primăria Capitalei, cu intenția de a câștiga. De la PMB, va pleca, poate, după un mandat de primar, a spus Piedone.

Actualul primar al Sectorului 5 a anunțat candidații pentru primăriile de sector și a explicat strategia PUSL pentru alegerile locale.

Această etapă din viața mea este mult mai serioasă. Vom schimba multe atât în comportamentul pe care l-ați cunoscut de peste 30 de ani, al lui Cristian Popescu Piedone, cât și în evoluția în interesul cetățeanului de acolo unde am plecat am rămas și voi pleca, poate, după un mandat la Primăria Capitalei.

La Sectorul 1, candidatul desemnat de Partidul Umanist Social Liberal este Liviu Negoiță, cel care a condus Primăria Sectorului 3, timp de două mandate.

​Cred că bucureștenii au o șansă unică de a schimba lucrurile, alături de colegul meu Cristian Popescu Piedone. După ce bucureștenii au pierdut patru ani, ei își caută încă un candidat. Noi avem acum o șansă să alegem un profesionist. . Îmi doresc să readucem Sectorul 1 acolo unde îi este locul. Nu îmi plac scandalurile și știu că locuitorii Sectorului 1 au avut parte doar de scandaluri. Sunt oameni extraordinari acolo, care merită mai mult, a declarat Liviu Negoiță.

La sectorul 2 „am luat o mică pauză”, a spus președintele executiv al PUSL. Așteaptă să vadă candidații cu care vin celelalte partide.

Nu vom desemna când candidați, voi aștepta cum își vor desemnat alte partide candidații, a declarat Piedone.

La Sectorul 4, partidul are o alianță cu PSD, încă din anul 2020 și o va respecta. Prin urmare, îl vor susține pe actualul primar Daniel Băluță.

La Sectorul 5 va candida Vlad Popescu Piedone, iar la Sectorul 6 va candida Bogdan Pintileasa, a mai spus Cristian Popescu Piedone.

​Vlad Popescu Piedone a vorbit despre provocările pe care le aduce candidatura sa și despre importanța continuării proiectelor demarate la Sectorul 5.

​Suntem o echipă unită și puternică, sunt onorat să am susținerea acesteia. Lupta a devenit tot mai strânsă, vor fi oameni care vor încerca să ne dezbine. Dar noi îi avem alături de noi pe cetățeni. Fapte, nu vorbe! Noi nu promitem, facem. Locomotiva partidului, Cristian Popescu Piedone, ne-a arătat că doar prin muncă putem câștiga încrederea cetățenilor. Oamenii sunt alături de noi, să nu-i dezamăgim și să continuăm să facem imposibilul posibil, a spus Vlad Popescu Piedone.

CITEȘTE ȘI: