A doua revoluție Băsescu în medicină

A doua revoluție Băsescu în medicină
„Vedeți-vă de treabă, domnu Diaconescu, C.T. Popescu, deși mă critică cât încape, nu e în solda lui Vântu, nu e în solda nimănui, o face de capul lui"

„Vedeți-vă de treabă, domnu Diaconescu, C.T. Popescu, deșimă critică cât încape, nu e în solda lui Vântu, nu e în soldanimănui, o face de capul lui”. Cine rostea aceste cuvinte învinerea de dinaintea alegerilor prezidențiale din decembrie 2009?Domnul președinte Băsescu, într-o emisiune de mare audiență la OTV,în care realizatorul își exprimase mirarea că Mircea Geoană fusesedesființat de subsemnatul pe postul lui Vântu după jalnicaprestație de la întâlnirea ultimă cu dl. Băsescu. Pentru cine nu-lcunoaște pe dl. Băsescu, această recunoaștere poate părea un gestde fair-play. Eu nu mi-am făcut iluzii. Știam că atunci când cevaîl va irita suficient de mult mă va încadra fără să clipească la”slugile mogulilor”.

Ocazia fu noua revoluție în medicină produsă de dl. Băsescu.Deunăzi, în excursurile esculapice ale d-sale, vorbea despre nișteinși cărora „li se scot amigdalitele sau apendicita”, viziune cutotul deosebită: se extirpă boala din corp, nu organul bolnav,adică revalorificarea metodelor șamanice în versiune postmodernă.Acum, dl. președinte a inventat pur și simplu o ramură a medicinei,cum numai marele futurolog Stanislaw Lem, medic și el la bază, maireușea: genicologia. Se lămurește astfel un vechi mister:în ce anume e doctor Genică Boerică – în genicologie.

Cu asemenea background anatomopatologic e firesc ca dl.președinte să hotărască el dacă Nicolescu de la Argeș trebuiaoperat pe inimă sau lăsat să mai horcăie o vreme. Cât priveștecertificatele primite de S.O. Vântu de la un „genicolog” pentrucord sau rotulă, dl. președinte se răstește la tocul ușii, nu m-ampronunțat niciodată în legătură cu asta – o fac acum: acesteareprezintă un abuz de competență, instanța nu are decât să lerespingă, iar „genicologul” în cauză trebuie luat la întrebări,prima fiind dacă e de specialitate ginecolog. Subsemnatul amsusținut că în cazurile cu încărcătură juridică deosebită se poateconstitui o comisie din 3-5 medici care să-și asume diagnosticul șio eventuală intervenție. Dl. președinte vrea ca medicii să fie”selectați”. De către cine? De Poliție? De Procuratură? De SRI? Deconsilieri prezidențiali? Punem medicii să opereze cu pistolul încoaste, ca pe vremea lui Ceaușescu?

„Nu sunt dispus să las fără replică slugărnicia față de unulcare îți dă bani din câd în când”. Deci, acum sunt slugă cu simbrieneregulată a lui Vântu – astfel de flegme sunt adunate din adânculmațelor pestrițe ale lui T. Băsescu; m-aș simți murdărit și dacăle-aș comenta.

Cum necomentabile, datorită penibilului, mi se par și noile”precizări” înțepate ale d-lui președinte la adresa Franței șiGermaniei, când în vămile românești iese acum la iveală exactmotivul pentru care motoarele UE, acum plus Olanda, ne refuzăaderarea la Schengen.

P.S. Pentru informarea d-lui președinte, nu comand niciuncrucișător, sunt căpitan doar pe „Rechinul Șoselelor”, Dacia mea1310.

Tragedie uriașă în showbiz! Vedeta a fost găsită moartă în casă! S-a sinucis
FOTO. Loredana Groza, dezbrăcată total în aşternuturi! Şi-a lăsat sânii la vedere şi fanii au...
Dana Budeanu, spectacol total dupa infrangerea Gabrielei Firea: SARACILOR! Continuarea e halucinanta
Live video Dinamo – UTA Arad Scor. Sigurul site care transmite live meciul
Dezvăluiri incredibile la peste 30 de ani de la Revoluție: 'Am căutat sacii cu cadavrele...
EXCLUSIV. Bărbatul celebru de pe lista neagră a SPP-ului. Ce se întâmplă cu el la...
Rezultate parţiale BEC de la ALEGERI LOCALE 2020 | Primăria Sectorului 1 se joacă la...
Secția de votare cu prezență de 0% la urne
Tragedie uriașă în showbiz! Vedeta a fost găsită moartă în casă! S-a sinucis
Dana Budeanu, spectacol total dupa infrangerea Gabrielei Firea: SARACILOR! Continuarea e halucinanta
În timpul unei SCUFUNDĂRI, o tânără a făcut o descoperire ȘOCANTĂ pe fundul mării. „Cum...
Pandele a rupt tăcerea! Calvarul prin care a trecut soția lui în ultimele luni. Nimeni...
Live video Hermannstadt – Botoșani Live SCORE. Gol spectaculos
Ultima oră: Nicușor Dan, procente în scădere. Mai are vreo șansă Firea?
Un bărbat a decis să mănânce numai cartofi timp de un an. Ce s-a întâmplat...
Descoperă România cum nu ai mai văzut-o. Destinaţii de vacanţă magice la doi paşi de...
Povestea „ultimului dictator din Europa”. Şi cine sunt „minigarhii” care îl ajută să facă miliarde...
Inchide