Regulatorul de serviciu

Redactor:
Marian Sultănoiu
Regulatorul de serviciu
Ninel Peia, deputat PSD, care, la diverse ocazii face furori, ne regulează din nou. Cam cum a regulat Chiriac compania lu'' Titircă Inimă-Rea: „Știi cum a regulat compania? E prima domnule, poci să zic".

Eu însumi, care pot spune că am auzit și văzut multe companii regulate prima-ntâi, la viața mea, m-am declarat, aici, în urmă cu vreo câteva luni, „făcut praf” de imaginația înaripată a susamintitului, care, la puține zile de la tragedia din Colectiv, a relatat apocalipsa, „pe scurt circuit”: „Pe scurt, în acea noapte, indivizi infiltrați printre manifestanți (s-au notat cazuri de cetățeni germani, lucru nou pentru mișcările de stradă din România), bazându-se pe forța degajată de peste 30.000 de oameni, urmăreau incendierea Ministerului de Interne, a Primăriei Sectorului 4, a Guvernului și, mare atenție, a Parlamentului României (păzit în aceea noapte de doar nouă jandarmi). Voi forța un pic nota și voi face o analogie cu incendierea Reichstagului de către Hitler, în 1933. Lăsând la o parte condițiile istorice și adaptându-ne motivelor zilei, distrugerea Parlamentului României este similar cu a pune capăt democrației în România. Istoria, cel mai bun profesor, a fost copiată de acest plan care, spre binele nostru, a eșuat (datorită demisiei lui Victor Ponta, după cum susține Peia – n.n.), De aici încolo, disoluția României nu mai era decât un joc de șah făcut, cică, cu masiv sprijin popular”.

N-a trecut mult, după deslușirea lui Hitler, că PSD l-a și exclus pe om din partid, întrucât a opinat „științific” cum că infecția cu E.coli a bebelușilor din Pitești a fost cauzată de practica înfiorătoare a vaccinării micuților. Părere ce l-a făcut să intre într-un schimb popular de idei, cu efect vermifug.

Ați crezut că s-a oprit, odată reprimit în partid? Că s-a așezat în fața oglinzii? Că a șters aburul cu manșeta cămășii; că și-a făcut un semn mic, cu mâna, când s-a întrezărit vag, dincolo? Că s-a întrebat, în ;șoaptă: „Ce-i cu tine mă băiatule? Mă Ninele, mă, ce-ai pățit tu, măi?!”. Aiurea. Ia să vedeți!!

Omul nostru a depus, deunăzi, în Parlament, un proiect de lege-șoc, intitulat „Lege pentru inocența copilăriei”.

Și textul spune: ”Se interzice predarea către elevii din învățământul preșcolar, primar și gimnazial a unor informații sau cursuri cu privire la educația sexuală, fără acordul scris al părinților sau tutorelui. Încălcarea acestei prevederi se pedepsește cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau amendă”. Înțelegeți?!

Dar pentru predarea matematicii, biologiei, anatomiei, chimiei, precum și a altor materii necesare, este nevoie de acordul scris al părinților?

Și Peia spune: „Sub diferite pretexte, unele de-a dreptul hilare, precum acela că tot mai multe fetițe de 11 ani merg deja la psiholog ca să-și trateze problemele din dragoste, sau că prin educația sexuală predată unor copii între șase și zece ani vor fi salvate, ulterior, vieți omenești prin adoptarea unor soluții contraceptive corecte, în școlile copiilor noștri se introduc, pe ascuns, pornografia, prozelitismul LGBT și incitarea la punerea în aplicare a diverselor forme de sexualitate deviantă. (…) Există deja școli unde copile de 10 ani pleacă rușinate de la aceste cursuri, sunt băieți care nu mai înțeleg ce este aceea o familie sau de ce nu e nimic rău să ai sentimente erotice pentru Ionel și nu pentru Diana”.

Și eu ce să mai spun? Doar să-i îndrum pe părinții de fetițe cu vârste cuprinse între 11 și 15 ani (care va să zică, eleve de gimnaziu, domnu” anti-sexolog, Peia), surprinse de viață și incultură pe temă, de-a dreptul însărcinate, către biroul parlamentar al cuviosului deputat, spre a-i pretinde pensie alimentară.

Întrucât prin actul grav și antisocial de condamnare la neștiință sexuală, dumnealui se face părtaș la inocentele copulații analfabete – potrivit „dictonului”: organul nu știe carte -, devenind, nu-i așa, părintele i(moral) al tuturor pruncilor născuți din jocurile inocente ale copilăriei.

 

P.S. L-aș întreba pe domnul parlamentar dacă a aflat că România este pe primul loc în Europa (poate că și într-o bună parte din restul lumii) la mămici sub 14 ani? Le vrea dânsul mame eroine pe aceste pubere (același fiind și inițiator al unei legi pe temă)?

Sau că, între altele, o mamă își trimite fetița să se prostitueze? Sau că, diverși părinți își abuzează copiii, toate aceste crime întâmplându-se fără semnătură?

Dar parcă nu-mi vine să-l mai deranjez și eu… 

PENTRU COMENTARII VĂ AȘTEPT PE PAGINA DE FACEBOOK – MARIAN SULTĂNOIU

 

BOMBĂ! I-a oferit 500 de euro pentru o oră de amor. Este soţie de fotbalist...
Ştirea momentului despre Titi Aur! Fusese internat în stare gravă, din cauza COVID
FOTO. Loredana Groza, aproape goală complet! Apariție în cel mai minuscul costum de baie
Lora și-a PRINS iubitul în fapt! Cu ce i-a GREȘIT Ionuț Ghenu de l-a luat...
Fabuloasă vizită a lui Michael Jackson, din 1999, la echipa patronată de fostul „socru” al...
Restricţii pe litoral de 1 Mai. Până la ce oră vor avea voie turiştii să...
Ucraina cere sprijinul NATO contra Rusiei. Kievul evocă angajamentul summitului de la Bucureşti
BANCUL ZILEI – Ce au făcut două virgine din București
Un virolog care a lucrat pentru Bill Gates avertizează că vaccinarea în masă ar putea...
Ştirea momentului despre Titi Aur! Fusese internat în stare gravă, din cauza COVID
Femeia pe care ELENA Ceaușescu o voia MOARTĂ cu orice chip. „Trebuie să mă SCĂPAȚI...
Adevărul despre salamul de Sibiu pe care românii nu îl știu. Ce conține, de fapt
Ce moștenire a lăsat Prințul Philip. Averea uriașă pe care a avut-o
Mesajul uluitor lăsat de un bărbat pe un site pentru adulți după ce și-a găsit...
Cozmin Gușă, în această seară, la „40 de întrebări cu Denise Rifai”: „Adrian Năstase m-a...
Reacțiile adverse după vaccinare înseamnă că dezvolți mai mulți anticorpi. Ce se întâmplă cu cei...
Concedieri MASIVE. Tarom se pregăteşte să dea afară jumătate dintre angajaţi. 700 de oameni sunt...
Care este cel mai nesănătos aliment din lume, pe care majoritatea românilor îl mănâncă în...
Inchide