Gândul
  • Publicat:
  • Actualizat:
Sport

Franck Ribery, al doilea internațional francez audiat de poliție într-un caz de proxenitism

Franck Ribery, al doilea internațional francez audiat de poliție într-un caz de proxenitism
Franck Ribery, legitimat la Bayern Munchen, a fost audiat săptămâna trecută într-o anchetă privind un caz de proxenitism, a declarat avocata jucătorului, Sophie Bottai.

Franck Ribery, legitimat la Bayern Munchen, a fost audiatsăptămâna trecută într-o anchetă privind un caz de proxenitism, adeclarat avocata jucătorului, Sophie Bottai. „El a fost audiat înaceastă săptămână ca martor. Pentru noi, cazul s-a terminat”, aspus Bottai, potrivit căreia lui Ribery nu i s-a adus nicioacuzație, după audiere.

Potrivit Mediafax,Ribery a fost audiat pentru a da explicații privind relația cu unadin cunoștințele sale, care este apropiatul unei persoane cecoordonează o rețea de fete de companie. „Doar din cauza acesteirelații a fost chemat la poliție”, a explicat avocata.

O sursă judiciară a afirmat, la sfârșitul săptămânii trecute, cădoi componenți al naționalei Franței au fost audiați recent camartori de către anchetatori.

Ancheta vizează un club de noapte parizian suspectat că angajeazăprostituate și frecventat de câțiva fotbaliști din reprezentativade fotbal a Franței. Un jucător a recunoscut în fața anchetatorilorcă a avut o relație cu o prostituată, fără să știe că eraminoră.

Duminică seară, avocatul altui internațional francez, Sidney Govou,a declarat că jucătorul nu este implicat în acest caz, însă nu aprecizat dacă acesta a fost sau nu audiat ca martor.

Inchide