3 din 4 pentru România! FCSB, CFR Cluj și Universitatea Craiova s-au calificat în playoff-ul Conference League. Adversari delicați în faza următoare

Publicat: 11 08. 2022, 23:20
Actualizat: 11 08. 2022, 23:22

FCSB, CFR Cluj și Universitatea Craiova au obținut biletele pentru faza playoff-ului din Conference League, competiția cu numărul 3 în fotbalul european.

FCSB a învins joi, scor 1-0, formaţia Dunajska Streda, într-un meci din manşa a doua a turului al treilea preliminar din Conference League. FCSB s-a calificat pentru play-off-ul Conference League. La meci au asistat peste 40.000 de spectatori.

În faza următoare, FCSB va întâlni echipa Viking Stavanger, din Norvegia.

CFR Cluj s-a calificat în play-off-ul Conference League, după ce a trecut, scor 1-0, de echiipa belarusă Şahtior Soligorsk. Golul a fost marccat de Jetfe, în minutul 37. În play-off, CFR va evolua cu HJK Helsinski, care a trecut de NK Maribor (Slovenia), scor 1-0.

Nu am cum să fiu fericit după victoria asta, pentru că e foarte greu să-l înlocuim pe Debeljuh, golgheterul nostru. Mai ales acum când nu mai ai cum să găseşti atacanţi
Dan Petrescu

Unbiversitatea Craiova a întors de la 0-1 cu Mirel Rădoi pe banca tehnică

Universitatea Craiova s-a calificat, joi seară, în play-off-ul Conference League, trecând în turul trei preliminar de echipa ucraineană Zoria Luhansk. Craiovenii au câştigat returul cu scorul de 3-0, după ce în tur pierduseră cu 0-1. A fost primul meci cu Mirel Rădoi pe banca oltenilor.

La Craiova, joi, golurile au fost marcate de Raul Silva ‘5, Baiaram ’53 şi Creţu ’57.

Tot stadionul ne-a împins de la spate. Lucrul cel mai potrivit în seara asta a fost atitudinea. Le-am spus jucătorilor înainte de meci să joace de plăcere, să avem mai mult curaj…
Mirel Rădoi

În faza următoare, craiovenii vor întâlni echipa Hapoel Beer-Sheva FC (Israel).

Djurgardens a întrecut joi pe Sepsi Sf. Gheorghe, scor 3-1, în manşa secundă a turului al treilea preliminar din Conference League. Sepsi părăseşte competiţia cu dublă înfrângere în faţa suedezilor şi cu 2-6 scor general.

Cosmin Matei a deschis scorul în minutul 8, pentru Sepsi. În minutul 12, Finndell a egalat situaţia pe tabela de marcaj, iar în minutul 23 Asoro a marcat al doilea gol al echipei suedeze. În minutul 71, Mitrea a gafat şi Asoro a înscris stabilind scorul final.