Bănia fierbe: vine Mirel Rădoi, a plecat Laszlo Balint! Anunț de ultimă oră al formației Universitatea Craiova

Publicat: 09/08/2022, 13:41
Actualizat: 09/08/2022, 13:43

Universitatea Craiova a anunţat azi că a încetat colaborarea cu tehnicianul Laszlo Balint. Mirel Rădoi va fi anunțat diseară „principalul” grupării oltene.

Fostul selecționer va semna un contract valabil două sezoane cu Universitatea Craiova și va debuta pe banca oltenilor la returul cu Zorya Lugansk, joi, 11 august, ora 20.30.

“Universitatea Craiova şi domnul Laszlo Balint au pus punct colaborării. Revenim cu noutăţi în jurul orei 17:00. Forza Ştiinţa!

Şi nu uitaţi că joi, în #VulcanulDePeOblemenco, forţăm calificarea, în premieră de la revenirea Ştiinţei, în Play-Off-ul UEFA Europa Conference League”, a notat gruparea olteană pe Facebook.

Laszlo Balint se afla la conducerea echipei craiovene din data de 13 iunie 2022.

4 salarii compensatorii pentru Laszlo Balint, jumătate din cerere apropată

Universitatea Craiova s-a despărțit de Laszlo Balint, iar ProSport a aflat câți bani a luat antrenorul pentru a-și rezilia contractul. Laszlo Balint a cerut ca să i se plătească 4 salarii pentru a pleca de la Universitatea Craiova, adică 52.000 de euro, însă Mihai Rotaru a fost de acord să îi dea doar două salarii.

Laszlo Balint a fost instalat pe banca tehnică a Universității Craiova în vară, după plecarea lui Laurențiu Reghecampf, însă antrenorul a rezistat doar șapte meciuri pe banca tehnică a echipei din Bănie.

După ce formația din Bănie a înregistrat două eșecuri, o victorie și trei remize, oficialii Universității Craiova au decis să renunțe la serviciile lui.

Care au fost meciurile în care Laszlo Balint a fost principal la Craiova?

Universitatea Craiova – Sepsi OSK, scor 2-2
KF Vllaznia – Universitatea Craiova, scor 1-1 (turul 2 al Conference League)
U Cluj – Universitatea Craiova, scor 1-1
Universitatea Craiova – KF Vllaznia, scor 3-0 (turul 2 al Conference League)
Universitatea Craiova – Rapid, scor 0-1
Zorya Lugansk – Universitatea Craiova, scor 1-0 (turul 3 al Conference League)
FC U Craiova – Universitatea Craiova, scor 1-2