A fost anunțat ca fiind succesorul lui Alex Ferguson, dar are mari șanse să fie demis de la Manchester United după doar 11 luni

Publicat: 21 04. 2014, 19:50
Actualizat: 05 02. 2019, 22:21

„La doar 11 luni după ce a semnat un contract pe șase ani, ales ca succesorul lui Sir Alex Ferguson la United, se pare că Moyes a pierdut susținerea familiei Glazer și a conducerii clubului, ultima picătură fiind înfrângerea din meciul de duminică, scor 0-2, cu Everton. (…) Familia Glazer este extem de dezamăgită de prestația echipei în acest sezon și privește posibilitatea din ce în ce mai mare a încheierii campionatului pe locul 7 ca fiind mult sub așteptări”, notează jurnalul citat, aceste informații apărând în mai multe ziare din Anglia.

Potrivit bbc.co.uk, un purtător de cuvânt al clubului Manchester United a refuzat să vorbească despre viitorul lui Moyes, dar a precizat că tehnicianul nu a fost demis. „Nu vrem să comentăm speculații”, a afirmat reprezentantul grupării din Manchester.

Manchester United se află în prezent pe locul 7 în clasamentul campionatului Angliei și riscă să rateze în sezonul viitor participarea în cupele europene pentru prima dată după 1990.