Acoperișul Arenei Naționale, în pericol de prăbușire! Nicușor Dan a trimis corpul de control

Publicat: 18 12. 2020, 08:17
Acoperișul Arenei Naționale, în pericol de prăbușire! Nicușor Dan a trimis corpul de control!

Președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a confirmat, joi, într-o conferință de presă, că acoperișul Arenei Naționale are probleme de infrastructură, care trebuie rezolvate, pentru a permite disputarea în continuare a meciurilor.

„Cu siguranţă Primăria Capitalei va rezolva toate problemele până anul viitor. Ştiu de problemă. Nu am discutat-o încă cu reprezentanţii Primăriei Capitalei. Am discutat-o cu domnul Vali Argăseală. I-am oferit sprijinul, dacă FCSB nu va reuşi până la urmă să deblocheze această situaţie, meciul să se dispute chiar în baza sportivă de la Mogoşoaia pe care o deţinem.

„Ne-a lipsit know-how-ul”

Suferim şi la mentenanţa gazonului. Ultimele investiţii pe care le-am avut în România la nivel de infrastructură au fost prin în anii ’70, ceea ce înseamnă că nouă ne-a lipsit acest know-how de a înţelege cum trebuie menţinute şi puse în valoarea stadioanele.

Toate aceste investiţii care au loc azi în România ar trebui să provoace nu numai o dezbatere, dar inclusiv o decizie în ceea ce priveşte administratorii acestor stadioane, pentru a ne asigura că stadioanele nu devin nişte centre de cost, ci nişte centre de profit”, a spus Burleanu la Digi24.

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, a trimis corpul de control pentru a verifica neregulile privind mentenanța Arenei Naționale.

Structura acoperișului ar fi fost afectată pentru că nu a fost închis când a nins în Capitală, iar acesta are risc de PRĂBUȘIRE, potrivit unui raport al companiei care a montat acoperișul.

Problemele de la Arena Națională au fost semnalate și după meciul România-Irlanda de Nord, când nu a fost tras acoperișul retractabil al Arenei Naționale, deși erau condiții de ploaie.

Nicușor Dan: „Arena Națională îi produce Gabrielei Firea, în fiecare noapte, frisoane, încă de la momentul penibil în care a încercat să fure din gloria Simonei Halep”

Nicușor Dan a precizat în septembrie că Arena Națională îi produce frisoane Gabrielei Firea în fiecare noapte, de la „episodul cu Simona Halep”. Precizările, făcute în contextul în care la meciul României de vineri cu Irlanda de Nord gazonul de pe Arena Națională a fost foarte prost. Primăria s-a apărat la vremea respectivă și a dat vina pe Guvern.