Albion Rrahmani, Xian Eemers și Claudiu Petrila la EXCLUSIV RAPID marți, 14 noiembrie, de la ora 21.00

Publicat: 14 11. 2023, 10:00

În această săptămână am ieșit din studio și am mers cu Albion Rrahmani, Xian Eemers și Claudiu Petrila la recuperare. Am petrecut o zi alături de cei trei fotbaliști ai Rapidului si vă prezentăm imagini și interviuri exclusive cu marii absenți din formația lui Cristiano Bergodi, în această ediție specială de „EXCLUSIV RAPID”.

Dragoș Luscan coordonează și monitorizează întregul proces în cadrul clinicii, KinetoFit, specializată în recuperare sportivă și pregătirea sportivilor de performanță. Preparator fizic și kinetoterapeut, Dragoș colaboreză cu David Popovici de 5 ani, după ce în trecut a lucrat și cu Simona Halep, Horia Tecău, Florin Mergea sau Echipa Națională de Handbal Feminin a României.

Ovidiu Ionescu va fi LIVE în fiecare marți, de la ora 21:00, pe site-ul ProSport, pe pagina de Facebook ProSport şi pe canalul de YouTube ProSport.

Cele mai importante subiecte legate de clubul RAPID BUCUREŞTI vor fi dezbătute LIVE alături de jucători, antrenori şi oficiali ai clubului, dar și de legendele Rapidului. Nu vor lipsi reacțiile LIVE ale suporterilor. Aceştia sunt invitaţi să participe la fiecare emisiune prin mesaje și comentarii. Au astfel șansa să adreseze întrebări invitaților.

În plus, vor fi prezentate şi poveşti din culise, interviuri şi reportaje, realizate în exclusivitate pentru publicul emisiunii. Vom cunoaşte şi părerile persoanelor publice care susţin clubul Rapid Bucuresti, ale suporterilor şi ale sportivilor de performanţă.