Alegerile pentru șefia LPF. Gino Iorgulescu: Nu mă tem de nimic, am mai pierdut până acum

Publicat: 14 11. 2013, 12:08
Actualizat: 07 02. 2019, 16:14

Fostul președinte al FC Național, Gino Iorgulescu, a declarat, joi, la sosirea la sediul LPF înaintea alegerilor pentru conducerea forului, la care candidează, că nu se teme de nimic, deoarece până acum a mai pierdut, și că se așteaptă ca scrutinul să se desfășoare într-un cadru normal și corect.

„Nu mă tem de nimic. Am mai pierdut până acum, nu ar fi prima oară. Mă aștept ca aceste alegeri să se desfășoare într-un cadru normal și corect și vorbim după aceea”, a spus Iorgulescu.

Gino Iorgulescu a sosit la sediul LPF cu aproximativ 35 de miute înainte de începerea Adunării Generale a forului. Înaintea lui Iorgulescu, au venit la ligă două persoane care s-au ocupat de campania fostului președinte al FC Național.

Adunarea Generală a Ligii Profesioniste de Fotbal, în cadrul căreia va fi ales președintele forului, dintre Dumitru Dragomir și Gino Iorgulescu, va începe la ora 12.00.

Dragomir a fost reales în funcția de președinte al LPF pentru a treia oară, la 16 noiembrie 2009.

El este președintele LPF din 1996, fiind reales în această funcție în octombrie 2000, când l-a avut contracandidat tot pe Iorgulescu, și în noiembrie 2005.

La alegerile din 2000, Dragomir a primit 11 voturi, iar Gino Iorgulescu a obținut cinci voturi.