Amenințare pentru Halep: o adversară din circuitul WTA a cooptat o fostă jucătoare cu 18 titluri de Grand Slam

Publicat: 09 12. 2014, 10:57

Radwanska, finalistă la Wimbledon în 2012, care încă este în căutarea primului titlu de Mare Șlem, a anunțat noutatea pe pagina sa de facebook: ”Sunt foarte fericită să anunț că Martina Navratilova este cel mai nou membru al echipei mele de antrenori”.

Agnieszka (25 ani), care a fost numărul doi mondial în 2012, după care a coborât pe locul șase în lume, a jucat semifinalele Turneului Campioanelor de la Singapore anul acesta, dar a fost întrecută fără drept de apel de românca Simona Halep, cu 6-2, 6-2.

Navratilova, una dintre cele mai bune jucătoare din istoria tenisului, are în palmares nu mai puțin de 59 de titluri de Grand Slam, la simplu, dublu și dublu mixt. Ea a mărturisit pe contul său de Twitter că este nerăbdătoare să lucreze cu Radwanska și această colaborare ar trebui să fie o experiență ”distractivă”.

Radwanska își va păstra actualul său antrenor, Tomasz Wiktorowski, care dezvăluise de săptămâna trecută că jucătoarea poloneză își va întări staff-ul. Potrivit DPA, Navratilova s-a arătat pregătită să petreacă până la 12-15 săptămâni pe an cu Radwanska la turnee.