Angelo Massone după meciul cu FC Viitorul: „A fost hoție pe față”. Ce i-ar fi spus Hagi la final

Publicat: 05 04. 2015, 20:53

„Am dat maxim, dar în România tot fotbalul este murdar și trebuie schimbat. A fost o hoție pe față, de mâine voi face totul pentru a investiga și a apăra interesul echipei și al orașului. Trebuie schimbat totul în acest fotbal murdar românesc, suporterii s-au săturat. Este o rușine pentru această țară europeană, tot sistemul trebuie schimbat. Hagi a fost un jucător foarte bun, dar la vestiare, mi-a spus: «Bine ai venit în România» fără nicio rușine. Am avut două penaltiuri care nu ne-au fost acordate, este o rușine”, a declarat Massone la DigiSport.

La rândul său, Gheorghe Hagi a afirmat că le înțelege supărarea celor de la Ceahlăul: „Nu vreau să comentez ce s-a întâmplat, le înțeleg supărarea. Tensiuni există la asemenea meciuri, nu vreau să comentez arbitrajul. Știam de la început că au echipă bună, că o să încerce să câștige. Nu vreau să fiu eu în pielea lor, noi suntem fericiți, am câștigat. Sunt meciuri puternice, grele, joci să rămâi în prima ligă”, a afirmat Hagi la DigiSport.

Formația FC Viitorul a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 2-1 (1-1), echipa Ceahlăul Piatra Neamț, într-un meci contând pentru etapa a XXIV-a a Ligii I, în care toate golurile au fost înscrise din lovitură de la 11 metri.

Pentru Ceahlăul a înscris ‘Achim ’45, iar pentru FC Viitorul a marcat Mitrea ’43 și 90+4.