Antrenorul Stelei, Mirel Rădoi, spune că la derbyul cu Dinamo ”a fost o singură echipă pe teren”

Publicat: 10 08. 2015, 06:59

„A fost un derbi încins, dar în această seară consider că a fost o singură echipă pe teren, Steaua București. Azi puteam face diferența dacă eram mai concentrați la finalizare, pentru că am avut ocazii foarte clare. Din păcate le-am risipit ușor. Îmbucurător însă e faptul că la final i-am văzut pe cei de la Dinamo că se bucurau de parcă ar fi câștigat campionatul. Am avut ocazii, că nu marcăm e o problemă a noastră, dar nu avem un complex că nu câștigăm acasă. Balanța a fost net în favoarea noastră, în alți ani jocul era mai echilibrat”, a spus Rădoi.

Mirel Rădoi a precizat că Alexandru Chipciu și-a dorit mult să marcheze și ar fi putut să încheie seara frumos, având în vedere faptul că a avut o ocazie mare de gol. „Chipciu își dorea foarte mult să marcheze, și-a pus presiune singur pe el și la câteva faze nu a luat decizia cea mai bună. Dar în același timp se putea încheia foarte frumos seara pentru el dacă la acea bară mingea intra în plasă”, a explicat Rădoi.

Oficialul stelist a menționat că nu l-a folosit pe Paul Papp, ținta criticilor după meciul cu Partizan Belgrad, deoarece nu știa cum vor reacționa suporterii. „Azi am preferat să nu riscăm, să îl protejăm pentru că nu știam reacția publicului. Ne temeam să nu fie împotriva lui. Noi ne bazăm pe el în continuare indiferent de ce spun unii și alții”, a spus Rădoi.

Întrebat dacă Budescu a fost propus echipei Steaua, Mirel Rădoi a răspuns: „Eu pot să spun atât: Budescu e un jucător foarte bun, dar nu poate face obiectul unui transfer de 1,5 milioane de euro în România”.

Echipa Steaua București a terminat la egalitate, duminică, pe teren propriu, scor 0-0, cu formația Dinamo București, în derbiul etapei a V-a a Ligii I disputat pe Arena Națională.