Anunțul care aruncă în aer toate calculele pentru alegerile de la FRF. Cu două zile înainte, Burleanu primește lovitura de grație. „E un get incalificabil”

Publicat: 16 04. 2018, 08:08

„Singurul om cu care am vorbit a fost Ionuț Lupescu! A fost singurul care m-a căutat acum o lună și jumătate sau chiar două luni, mi-e greu acum să stabilesc exact perioada, și mi-a spus despre intenția sa de a candida. Mi-a prezentat elemente din programul lui și i-am spus că dacă va fi ales președinte al federației, atunci va avea toată susținerea mea!”, a declarat liderul PSD, într-un interviu pentru GSP

Întrebat despre informația potrivit căreia echipa lui Răzvan Burleanu a mers prin țară în campanie, arătând o hârtie de susținere din partea șefului PSD, Dragnea a negat categoric. 

„Răspunsul meu este foarte simplu: nu am semnat nicio hârtie de susținere pentru domnul Răzvan Burleanu! Nici nu aveam vreo competență să semnez așa ceva, nici ca președinte al Camerei Deputaților, nici ca președinte al PSD-ului și atât mai puțin ca microbist. Ca microbist, nu pot să dau susținere scrisă pentru actuala conducere a Federației Române de Fotbal! Nici măcar verbală! Dacă s-a întâmplat acest lucru, mi se pare inadmisibil! Este un fals pe care-l folosesc și ar fi un gest incalificabil. Dincolo de faptul că intră într-o zonă periculoasă!”, a spus președintele PSD.