Anunțul Primăriei: Când se redeschide Arena Națională

Publicat: 23 02. 2016, 11:50

„Primăria Capitalei este proprietarul construcției. Punctul nostru de vedere rămâne neschimbat, nu redeschidem Arena Națională până când nu vom avea o bază legală”, a declarat purtătorul de cuvânt al PMB.

De asemenea, vineri, PMB a trimis o adresă către ISU București și MAI prin care a cerut să i se prezinte prevederile legale în baza cărora stadionul ar putea fi redeschis.

„Până acum nu am primit niciun răspuns de la ei. Imediat ce vom avea aceste răspunsuri vom da și un punct de vedere oficial”, a precizat Ichim.

Pe de altă parte, președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a transmis, prin intermediul site-ului oficial al instituției pe care o conduce, o scrisoare deschisă către Primăria Capitalei, pentru a urgenta rezolvarea problemelor și redeschiderea Arenei Naționale pentru meciul cu Spania.

În cazul în care Primăria Capitalei va întârzia să răspundă acestei scrisori, Răzvan Burleanu a specificat faptul că Federația Română de Fotbal se va vedea nevoită să acționeze în instanță Primăria Capitalei pentru recuperarea prejudiciului creat, finaciar și de imagine.

Pe 27 martie are loc meciul amical România – Spania, care ar fi trebuit să se joace pe Arena Națională.