Ar fi lovitura verii la Steaua. „Aș putea să plec”

Publicat: 18 04. 2015, 11:30

Vara trecută, Steaua și Ludogorets, adversare în play-off-ul pentru Liga Campionilor, s-au „bătut” pe Hamza, bulgarii având câștig de cauză. Din moment ce Ludogorets s-a calificat în detrimentul Stelei în grupele Ligii, părea că tunisianul a luat decizia corectă, alegând să meargă la sud de Dunăre. Totuși, el nu a jucat prea mult la Ludogorets și e dorit din nou de Steaua.

„Dacă cei de la Steaua mă doresc, trebuie să vorbească cu Ludogorets, dar deocamdată sunt doar zvonuri pentru că nimeni de la Ludogorets nu m-a sunat. La finalul sezonului, dacă voi avea oferte, poate voi discuta cu președintele și vom vedea. Dacă ei nu mă vor și voi avea oferte, aș putea să plec”, a declarat Hamza, conform Digisport.

La rândul său, antrenorul bulgarilor, Georgi Dermendzhiev, a precizat că Hamza a fost accidentat, de aceea nu prea a intrat în vederile sale. „După ce ne-am întors din cantonamentul din iarnă, Hamza a fost la echipa națională și a suferit două accidentări, astfel că nu a mai făcut parte din lot. Acesta este adevărul despre el”, a spus tehnicianul lui Ludogorets.

De asemenea, președintele de imagine al Stelei, Helmuth Duckadam, a precizat că nu știe în ce stadiu se află negocierile dintre Steaua și bulgari. „Nu știu în ce stadiu se mai află Hamza, dar nu prea a jucat la Ludogorets. Plus că ne-am mai confruntat cu astfel de probleme cu Tamaș și cu Bourceanu, reveniți după accidentări grave și s-a văzut că n-au timp să se integreze normal, să revină la forma de dinainte”, a spus Duckadam.