Arbitru din România, la spital după ce a fost bătut de suporteri și jucători la un meci din Liga a patra. Imagini șocante

Publicat: 04 05. 2014, 12:54
Actualizat: 09 06. 2018, 08:02

Incidentul a avut loc sâmbătă, la partida de fotbal CS Ovidiu și CS Eforie, din etapa Ligii a patra, seria vest seniori.

Potrivit reprezentanților Poliției Județene Constanța, spiritele s-au încins în momentul în care arbitrul Marian Carson a acordat cartonaș galben, pentru proteste, unui jucător al echipei gazdă, iar apoi, tot pentru proteste, i-a acordat cartonaș roșu și antrenorului de la CS Ovidiu, trimițându-l în tribună.

În acel moment, în timp ce coechipierii acestora se strânseseră în jurul arbitrului, mai mulți suporteri au sărit gardul și l-au încercuit pe Marian Carson, pentru a-i cere socoteală. El a fost lovit în față și a fost transportat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța cu fractură de piramidă nazală, dar și mai multe echimoze la față.

Arbitrul le-a spus polițiștilor că nu a văzut cine l-a lovit, dar oamenii legii au un cerc de suspecți, fiind deschis și un dosar penal.