Armata aruncă în aer negocierile cu Steaua lui Becali

Publicat: 20 09. 2015, 09:01
Actualizat: 20 09. 2015, 13:09

Comandantul CSA Steaua, George Boroi, a declarat că cele 26 de titluri din istoria Stelei vor fi împartite. Potrivit lui Boroi, clubul Armatei are 21 de titluri in palmares, iar echipa lui Gigi Becali doar 5 titluri, lucru ce va fi lamurit odata cu punerea in aplicare a deciziei ICCJ.

„Echipa care a castigat Cupa Campionilor este in pauza deocamdata. Nu este o pauza istorica, este doar o pauza competitionala, pentru ca nu avem echipa, dar lucrurile se pot schimba de anul viitor”, spune Boroi, conform sport.ro.

Mai mult, Armata doreste sa recupereze prejudiciul facut de echipa lui Becali, cea care s-a folosit de brandul Steaua in perioada 2004-2014.

„Perioada la care facem referire prin hotararea ICCJ e stabilita foarte clar. Trebuie sa recuperam prejudiciul de la FC Steaua, echipa care a folosit brand-ul Steaua fara acceptul propieteraului – adica CSA Steaua”, a mai precizat George Boroi.

În replică, Valeriu Argăseală spune că nu s-a pus problema împărțirii palmaresului. El s-a arătat rezervat față de declarațiile lui George Boroi. „Ar fi trebuit ca aceste declaratii sa fie facute intr-un anumit context. Nu cred ca are nicio legatura cu realitatea. Nu cred ca domnul Boroi a declarat asa ceva. Nu vreau sa fac speculatii”, a spus el la Digi Sport, citat de sportnews.ro.