Bărboianu, acuzat de Negoiță că nu și-a apărat corect șansele în meciul cu Steaua. „A fost dat afară. Nu amiabil, a fost dat afară”

Publicat: 06 05. 2015, 17:48

Negoiță îl mai acuză pe „trădătorul” Bărboianu că nu se află la primul meci aranjat.

„Până în minutul 60, practic, Steaua nu a avut un șut pe poartă. Erau șanse foarte mari ca meciul să se termine egal sau poate chiar să și câștigăm. Dar a apărut un moment în care Steaua, intrată în criză de timp, trebuia ajutată. De către cine? De către un băiat care a mai ajutat și alte dăți. Vă vine să credeți că un jucător de 27 de ani și peste 200 de meciuri în Liga I poate face două faulturi în fața arbitrului la modul evident? Unii spuneau emoții, adrenalină… Povești! Vorbim despre golănie, despre ticăloșie. Vă aduceți aminte când Mititelu spunea despre Bărboianu că e un trădător? Bărboianu a fost dat afară. Măsele stricate trebuie date afară. Nu amiabil, a fost dat afară. A avut dreptate Mititelu și au mai spus-o și alții că acest jucător e un trădător. M-a trădat pe mine, unde avea un loc de muncă și își primea banii, și-a trădat colegii, aveau primă de 3.000 de euro la victorie și a trădat tot ce înseamnă suflarea dinamovistă. De ce? Pentru ca Steaua să ne umilească din nou. Prin cine? Prin ai noștri”, a declarat, miercuri, Negoiță, într-o conferință de presă.

Acționarul majoritar al FC Dinamo a precizat că va oferi autorităților toate detaliile privind modul în care a fost „cumpărat” Bărboianu.

„Am vorbit cu cineva foarte apropiat de el, pentru că sunt mulți care vorbesc deschis. Și l-am întrebat cum poate justifica el. I-am spus «bă, băiatule, oprește-te, lasă golăniile, lasă prostiile, că te bate Dumnezeu». Greșeala a fost și a mea. Dar de acum încolo fiecare jucător care va veni la Dinamo va fi bine verficat și din urmă. Bărboianu, dacă mai joacă fotbal, poate vreun fraier ca mine să-l mai ia. Dar știindu-se ce poate acest băiat, cred că nu va mai juca fotbal. Toți ticăloșii ăștia, golani ca el, nu ar trebui să mai fie în fotbal. El nu e la prima abatere. Eu știu cine, știu locul, știu despre cât e vorba, știu lucruri pe care le voi spune, dar nu în public. Le voi spune în fața autorităților, că nu las lucrurile așa. M-am săturat să fiu bătaia de joc a unora, să fiu înjurat de către publicul dinamovist, pentru că nu m-am informat când l-am luat pe acest băiat”, a mai spus Negoiță.

FC Dinamo a reziliat de comun acord contractul cu fundașul Ștefan Bărboianu, a declarat, marți, pentru agenția MEDIAFAX, directorul general al grupării alb-roșii, Dinu Gheorghe.

„Ne-am întâlnit astăzi și am reziliat contractul cu Bărboianu. Motivul? Așa au convenit părțile”, a afirmat Dinu Gheorghe, numit în funcția de director general săptămâna trecută.

Ștefan Bărboianu a fost titular în ultimul meci al formației conduse de Flavius Stoican, pierdut cu scorul de 1-3, pe teren propriu, în fața echipei Steaua, în cadrul etapei a XXX-a a Ligii I. El a provocat în minutul 76 lovitura de la unsprezece metri din care Steaua a deschis scorul prin Nicolae Stanciu.

În vârstă de 27 de ani, Bărboianu a revenit la Dinamo în luna ianuarie a anului 2014, de la Astra Giurgiu. El a mai jucat la formația „alb-roșie” în 2011.