Becali și-a pus la punct jucătorii: ”Ei cred că se joacă cu mine, dar se înșală”

Publicat: 05 07. 2016, 08:01

Patronul fostei campioane a explicat că va lua în calcul și o ofertă mai mică decât stabilise inițial, însă este de părere că atitudinea lui Hamroun a fost una incorectă. Principalul lucru care l-a făcut pe latifundiar să își reconsidere poziția față de mijlocașul care în urmă cu șase luni îi era foarte drag a fost reprezentat de un episod petrecut înainte de finalul campionatului. Potrivit lui Becali, algerianul l-a rugat să îi plătească în avans salariul pe șase luni, astfel încât să achite un apartament pe care îl avea în Franța. Acum, pare să fi uitat total de acel angajament și a forțat transferul gândindu-se exclusiv la banii arabilor.

„Hamroun s-a liniștit pentru că i-am zis așa: >. Că oamenii dădeau și 3 milioane de dolari. Probabil el le-a zis că vine și pe mai puțini bani. Nu te duci tu Hamroun pe mai puțini bani. Așa cum respect eu contractul lui Alcenat și al lui Tade și le dau bani degeaba, așa și tu trebuie să-ți respecți cotranctul. Dacă o să faci figuri, e treaba ta. O să ratezi și transferul și se va alege și praful de tine pentru că nici fotbal nu vei face. Acum 3 luni ai venit și ai zis că vrei 60.000 de euro că pierzi apartamentul din Franța. Ți-am dat bani înainte pe 6 luni de zile. Tu mai ai în momentul de față trei luni de plată datorie, că ai cerut banii aceia cum trei luni. Tu când ai cerut banii să cumperi apartamentul nu te-ai gândit?”, a spus Becali, la Digi Sport Special.

În ceea ce îl privește pe Varela și posibilitatea ca acesta să părăsească Steaua, Becali a precizat: „Lui Varela i-am zis clar: >. Ei cred că se joacă cu Becali dar se înșală. Dacă nu dau două milioane eu nu-l dau pe Varela pentru că eu am nevoie de el”.